Google Website Translator Gadget

duminică, 31 iulie 2011

De ce EVanghelism in Romania?

Salut si multumesc ca ai ajuns pe blogul meu!
Fiind prima postare trebuie sa iti spun care este scopul acestui blog si de ce EVanghelism in Romania:
  • scopul: raspandirea informatiilor referitoare la vehicule electrice, ca o alternativa a masinilor pe care le conducem acum: benzina/diesel/gpl. Voi trata cu egalitate toate solutiile existente pe piata si voi promova in special solutiile romanesti. Pentru asta am nevoie de voi, cei care sunteti pasionati de vehicule electrice, credeti in viitorul lor si vreti sa fiti mai mult decat spectatori, vreti sa fiti EVanghelisti.
  • de ce EVanghelism: pentru ca evanghelismul nu se refera doar la religie, este folosit in special in domeniul tehnologiilor noi si are ca scop generarea de interes pentru un anumit domeniu si "convertirea necredinciosilor".
  • de ce in Romania: de ce nu? Am primit o replica acum trei saptamani care m-a ambitionat si mai mult sa sustin vehiculele electrice: "Romania nu este un leader, este un follower. Daca Germania accepta masinile electrice, doar atunci vor fi ele acceptate si in Romania". Vreau sa ii demonstrez acelei persoane ca nu are dreptate si ca in Romania au mai ramas multe persoane care pot sa faca diferenta, care mai au viata in ele si dorinta de a demonstra ca nu suntem doar consumatorii produselor din Vest.

In primul rand EVanghelizarea se adreseaza celor care nu cred ca vehiculele electrice sunt o solutie sustenabila...asa ca daca nu crezi, ai ajuns unde trebuie. Mai ai prieteni care nu cred? Distribuie-le acest blog!!!
Nu voi intra in detalii tehnice, nu este scopul meu, prefer sa ii las pe cei care sunt mai priceputi. Niciodata n-o sa reusesti sa convingi pe cineva ca ai dreptate daca detaliezi foarte mult subiectul...trebuie sa "zbori" la semi-inaltime: destule detalii cat sa inteleaga ca nu vorbesti aiurea si o vedere de ansamblu pentru a demonstra ca vezi "imaginea intreaga".
Cred ca ti-ai dat deja seama din descrierea blogului (chiar sub titlu) ca incurajez simtul umorului si imi doresc ca majoritatea vizitatorilor sa aiba asa ceva. De obicei umorul presupune un anumit nivel minim de inteligenta.
Daca tot vorbesc de evanghelism, imi propun sa tratez si aspecte de prozelitism - convertire (Wikipedia), in care voi aborda atat latura ideologica dar si cea practica: conversia masinilor in vehicule electrice.
La capitolul conversie electrica trebuie sa il mentionez pe domnul Dan Marinescu de la Pitesti, pionierul conversiei in Romania si o persoana foarte placuta - ELTCIT XP (ICSP).
Va incurajez pe toti "necredinciosii" sa adaugati comentarii si sa combateti pertinent vehiculul electric. In felul asta putem rezolva impreuna multe din barierele implementarii vehiculelor electrice in Romania.
In concluzie: mi-am propus sa "convertesc" minti si inimi in favoarea unui transport mai curat, mai putin zgomotos si mai ieftin in Romania.

Sa inceapa EVanghelizarea!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu